domingo, 3 de marzo de 2013

Visca l'escaladaaaaaa!!!!!

Bones!!

Portava molt de temps sense fer res, no només en l'àmbit de l'escalda sino en la vida en general. Sense feina, sense cuartos avui en dia poques coses es poden fer... i desgraciadament la desmotivació s'apodera de tu.

Però diuen que les males raxes son temporals i ja toca que aquest mala raxa marxi!!Doncs ara les coses ja van prenen forma i van cambiant. He passat de no fer res a fer de tot. Ara treballo i estudio, i buff... casi no tinc temps ni per escalar, pero puc amb aixo i tot el que s'em posi al davant!!!! I com no, hem de motivar-nos i motivada 100% s'ha d'escalar!!!!

Així doncs, ahir vaig anar a la Riba!!! I m'ho vaig passar d'allò més bé! Ho necessitava, vaja que si ho necessitava! Ha estat una sobrecarga d'energia total!!!! Una alliberació de molta carga aculumalada des de feia molts dies. Arribar alli i sentir la olor, es soroll de les fulles al trepitjar-les, veure aquells maginifics blocs, sentir-te tant lliure i respirar... respirar ven fort i sentir aquella tranquilitat, aquella sensasió apasionant de voler posar-te els peus de gats immediatament i .. buffff son tantes les sensacions que vaig sentir i feia temps que no sentia!!! Quina alegriaaaaaaaaaaa!!!

Vaig estar donant-li a un munt de blocs que tenia pendents, tot i que no en vaig treure cap de nou, si vaig repetir algun 6c que tenia. I em vaig alegrar prou, doncs vaig veure que encara estava en plena forma!! Tot i no poder entrenar ni anar gaire a la roca, una se sent bé!!!

Ja tinc ganes de tornar-hi!! Moltesssss!!! I ganes de tornar a recorrer indrets on hi ha nous blocs i progects que encara tinc pendents que m'esperen.

                                           SÍ, ESCALAR ES VIDA, I ÉS LA MEVA VIDA!!!!


1 comentario:

  1. Vane!!!! a tope con todo titanaka!!!! :D :D :D!!!! qué buenas vibraciones que me has transmitido al leerte!! :D :D :D!!!

    ResponderEliminar