lunes, 16 de enero de 2012

Inici d'any a Targasonne!!!

El dia de Reis, com molta gent tenia dinar familiar i aprofitant que estava a mitj camí de Targassone, ven acabat el dinar vem tirar cap allí.

En principi hi anava només amb el meu xicotet l'Eduard Clotet, però a última hora es van afegir uns amiguets. El David Martín, la seva xicota la Mireia Matute i el Tim Parquer. Aprofitant que erem uns quants i el fred que feia vem agafar un bungalow al Camping de La Griole.

El dissabte pel matí vem fer cap al sector de Carrière a calentar una miqueta amb algun cinquet i vem estar provant un 6b d'un esperonet el qual s'em va resistir. En acabat vem anar cap a Dolmens on l'Edu volia probar algun que altre progecte que te per allí. On na mirant que podíem provar naltros els que no tivem tant, sense imaginar-m'ho, em va sortir un 6c a flash. Un bloc molt bonic començant amb talonet esquerre i tot i que els talons no eren el meu fort ja em vaig acostumant a ficar-los i a utilitzar-los de millor manera.  : D



Com no, la cara de satisfacció després d'haver fet el bloc. Plug in 6c a flash.


La Mireia també el va estar provant i va caure just adalt del bloc. Llàstima, perquè ja el tenia. Però segur que la pròxima vegada se'l treu. Fijo!!! Ànims Mireiaaaa!!!! I el David se'l va treure a vista, tot una màquina el tio!!


Després vaig estar provant un 7a que hi ha al costat. Molt dur per a mi, però bé, bons intents.


 El David amb satisfacció d'aver-lo tret. Felicitats David!!




El dia seguent vem anar cap al sector de la Baleine, on l'Edu va estar provant la Baleine des de sota. La chose au fond du trou 7c i el cabró com si fos un 6a que se'l va treure jejejjee Felicitats carinyet meu!!!




El David es va fer el 7a de La Baleine





el Tim el 7a i 7a+ venint de sota de la Baleine.



I jo i la Mireia vem estar provant el 6b+ del costat. Le bal du placton. I un bloquet més que va caure.  : )






I poca cosa a més afegir d'aquest viatget. Ah si, un 6a de lance al sector de Crature a última hora. El Mange Plat.

Un principi d'any molt agradable, amb gent i clima igual d'agradables i amb satisfacció d'encadenes per la meva part, encara que haguès estat més contenteta si el meu xicotet s'haguès tret algun bon pepino!!!  ;)

Fins la pròxima sortida!!