miércoles, 9 de noviembre de 2011

1ª Sortida per blocar!!!! I on millor que Albarracin?????

Unes setmanes després, vem fer un viatge de "bloqueros primerizos" jejeje. Ens dirigiem cap Albarracin!!!


Ens havien parlat molt bé d'aquella zona. Una àrea molt gran on hi havia diverses zones amb tota varietat de blocs, tan per gent principiant com per a "pros" del bloc.
Tot emocionats, ens vem dirigir cap allí. On ens van aconsellar dormir en un refugi per tal que la estada allí ens fos més economica, i així ho vem fer.


Ja la primera nit vem coneixer una gent maravellosa, on des d'aleshores encara mantenim l'amistat i quedem per blocar junts. Fins i tot allí vaig coneixer el meu estimat Eduard, que alli va començar el nostre història d'amor i encara dura  ;) i espero que sigui per molt i molt de temps. Però amics meus, això es una altre història.

Allí vem estar blocant durant uns tres dies, tots ilusionats provant tresos, cuatres, i cinquens.


Aprenent a portejar, aprenent a confiar els uns amb els altes i amb nosaltres mateixos.



Sort vem tenir, de coneixer gent amb ja bastanta experiència en el tema, ja que d'ells vem apendre un munt.


Vem acabar reventadissims, però tot s'ha de dir que amb una satisfacció immensa.
Malheuradament, no tot el que es comença s'acava, i d'aquell grupet que vem començar en aquells dies d'Octubre a dia d'avui, som un parell o tres els que hem continuat amb la nostra aventura de l'escalada.
I heus aquí que un any deprés, encara segeixo blocant i d'aqui la meva iniciació a posar un blog per explicar les aventures passades i les properes.   :)

Iniciació a l'escalada. O millor dit, al Bloc!!! :)

Tot va començar ara fa un any i escaix. Era un preciós dia d'Octubre com qualsevol altre, uns amics i jo ens vem decidir d'anar a la Riba a veure uns colegues com escalanven.

Fixeu-vos si ens va agradar tant, que el dia seguent ja ens vem comprar els peus de gat. Tot ilusionats vem començar la nostra iniciació a pujar roques.