martes, 10 de enero de 2012

On despedir l'any millor que a casa... al nostre petit Gran País!!! :D

Ja entrats al Desembre vem tirar més cap a casona i blocar per la Zona de Lleida (el Cogul), pel Bages (Sant Joan de Vilatorrada), per Vic (Savassona) i acavant pel Maresme (Can Bruguera).  Tot de zones de bloc amb molt alt nivell de blocs i graus tirant a l'alça. Això voldría dir molts i molts progectes i pocs encadenes.

Afortunadament, jo estic a l'alça i encara que no encadeni força la meva motivació puja per moments. Suposo que després dels meus "baixons" per motius  psiquics a consequència dels meus motius físics ja van fer de les seves.... ara la meva motivació torna a remontar-se i això es bo..... molt bo!!.

Val a dir que al Cogul una zona de bloc on el grau esta força dur em vaig treure un 6b bastan maco.... 





Vegeu sinó la cara de motivació després de fer un 6b del Cogul ;)


A Savassona vaig estar tantejant alguns bloquets però poca cosa va sortir, un 6a que em va costar força i molts progectes que segur que els reventaré ben aviat. Com per exemple aquest d'aqui.



A Sant Joan de Vilatorrada tot són ja progectes. Grau molt dur i blocs molt alts així que allí hi hauré de tornar quan tingui el coco més posat amb el que haig de fer  :P

Per contra a Can Bruguera hi havien graus vaixets com a mi m'agraden però també déu ni dó com apreta el grau allí també, així que, un munt de progectes més per fer...



Val a dir que aquests dos últims sectors era la primera vegada que hi anavem i tant per la roca com les sensacions en ella són tot novetats i ens hem d'acotumar al tacte d'aquesta nova roca i a les seves dures apretades....

Com ja he dit abans pocs encadenes i molts progectes, però el més important de tot... és la motivació que creix i creix en veure que hi ha tanta cosa per fer!!!!!!

Gràcies a tots per aquest fi d'any ple de nous llocs, nous blocs i nous progectes!!! Sembla que aquest 2012 tindre molta feina per fer.  :)   BON ANY 2012 per tothom!!!!!!

Al Novembre destaca Albarracin

Ja entrada la temporada de fred, com no, s'ha d'anar Albarracin a probar el nou tacte de la roca. I allí vaig probar nous progectes que havia vist provar i encara no els habia tastat.

A la zona de techos, el Xevi ens va ensenyar una zona nova on havien obert uns blocs nous. On d'alli va caure una sortida de mantel on li donen 6b i casi cau un progecte de trave de 6c. Però degut a la falta de pila encara es un progecte.



Vaig probar algun bloquet més com ara, el Aciegas (7a) però encara em quedo als primers pasos. Es aviat per treure'm aquest grau, però bé s'han d'anar provant.  : p



En una altra zona de Techos es va deixar encadenar un 6b (La Cleopatra) d'un esperonet molt maco i a puntet de fer el  Trampolín 6c (de la fotografía) que vaig caure a d'alt. Aquest el proxim dia segur que cauuuuuuu!!!!!!



Vaig probat també el lance de la Lágrima (6b)a la zona d'Arrastradero però tampoc va caure, ja que de plaquetes encara em falta més sessions!!!



Això si, a Peninsula va caure El Topo (6c)!!!!! Molt contenta de provar nous progectes i d'encadenar algún que altre!! Encara em queda molta feina per fer!! ;)